RETUR- OG REKLAMATION
Skulle du fortryde dit køb eller opstår der skade på dine varer bedes du kontakte Refurnit, så vi sammen kan finde en løsning. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på denne side. Når du køber en vare på www.refurnit.dk accepterer du at være indforstået med nedenstående, så vi beder dig læse det grundigt igennem inden køb.

14 DAGES FORTRYDELSESRET
Hos Refurnit ved vi, at designmøbler er en smagssag. Derfor må du godt ændre mening efter dit køb. Refurnit tilbyder 14 dages fortrydelsesret på almindelige varer, gældende fra den dag du modtager dine varer. Specialbestilte varer tages dog ikke retur. Vælger du at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du selv afholde udgifterne til returfragt. Hvis du ønsker at returnere dine varer eller ønsker at ombytte dine varer til lignende varer, eller måske til en anden farve etc., skal dine varer leve op til følgende:

  1. Varerne skal være ubrugte
  2. Varerne skal være i den emballage de blev leveret
  3. Den originale faktura for varerne skal medfølge
  4. Kunden er ansvarlig og hæfter for returlevering til Refurnit, hvorved ansvaret for en evt. skade under transport er entydigt placeret ved kunden og ikke kan føre til tvivlsspørgsmål eller erstatningskrav mod Refurnit

Kontakt altid Refurnit før returnering for at aftale nærmere.

REKLAMATIONSRET
Der gives i henhold til købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Hos Refurnit har vi selv udvalgt hvert enkelt af dine møbler og vi står inde for både holdbarheden, kvaliteten og originaliteten. Skulle der imod al forventning opstå skade eller fejl på dine varer, har du som udgangspunkt 2 års reklamationsret på brugte varer. Når det som udgangspunkt er 2 år, skyldes det, at der jf. Forbrugerrådet Tænk er nogle særlige forhold ved køb af brugte varer. Læs mere på Forbrugerrådet Tænk's egen hjemmeside.

Ved køb af brugte varer kan du ikke klage over almindeligt slid og fejl, som må forventes at dukke op i en vare med den alder og tidligere brug. Alle enkeltdele af et produkt skal dog holde de to år, som reklamationsretten gælder, men forhandleren har mulighed for at tage et forbehold for en mere begrænset levetid på en specifik vare eller del af en vare, hvis du bliver gjort tydeligt opmærksom på det, inden du køber varen. Et forbehold skal være konkret og klart defineret for den specifikke vare.

Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder fra købsdato anses reklamationen altid for værende rettidig.

Kontakt Refurnit ifm. reklamation og lad os sammen finde en løsning. Vi betaler naturligvis fragten retur. Refurnit lever af vores gode ry, som vores kunder spreder om os på bl.a. Trustpilot, så det er i alles interesse, at reklamationer behandles hurtigt, professionelt og gnidningsfrit.

SKADE UNDER TRANSPORT
Alle fragtforsendelser fra Refurnit til vores kunden foregår med professionelle fragtfirmaer og er fuldt forsikrede til det tidspunkt, hvor kunden modtager sine varer. Hvis du ved modtagelse af dine varer konstaterer, at varen er blevet beskadiget under transporten, beder vi dig straks rapportere dette til os, så vi kan tage kontakt til fragtfirmaet og hurtigt finde en løsning. Som køber har du det fulde ansvar, når du har fået overdraget møblerne af fragtfirmaet.


KONTAKT

Indehaver: Patrick Møller Kjellmann
kontakt@refurnit.dk
60 88 94 75 
www.refurnit.dk
CVR 36536454